Általános Szerződési Feltételek

www.ktgymiskolc.hu/adomanyozas

Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a https://www.ktgymiskolc.hu/adomanyozas/ weboldalon elérhető készpénz-helyettesítő fizetési eszköz (a továbbiakban: bankkártya) nyújtható adományozási lehetőség igénybevételének feltételeit.

A Miskolci Keresztyén Testvérgyülekezet (a továbbiakban: Gyülekezet), mint a weboldal üzemeltetőjének a célja vallásgyakorlás Isten Szava, a Biblia alapján. A Gyülekezet a beérkező adományokat ezzel összefüggésben használja.

1. A Gyülekezet adatai

Név: Miskolci Keresztyén Testvérgyülekezet
Székhely: 3525 Miskolc, Horváth Lajos utca 5.
Adószám: 19077194-1-05
Cégjegyzék nyilvántartási szám: 00-19-077194
Szerződés nyelve: magyar
Elérhetőség: info(kukac)ktgymiskolc.hu

2. Fogalmak

Jelen ÁSZF alkalmazásában:

  1. Adomány: az Adományozó által a Gyülekezet céljait és tevékenységét támogató, ellenszolgáltatás nélküli, pénzeszközben nyújtott hozzájárulás.
  2. Adományozó: az a természetes vagy jogi személy, aki Adományt juttat a Gyülekezet számára.
  3. Adományozás: az Adományozó az adományozási felületen a Gyülekezetnek a céljaira Adományt nyúlt a Gyülekezetnek bankkártyával.
  4. Adományozási felület: a Gyülekezet által működtetett https://www.ktgymiskolc.hu/adomanyozas/ nevű weboldal, ahol az adományozásra készpénz-helyettesítő fizetési eszköz (a továbbiakban: bankkártya) elérhető.
  5. Szolgáltató: a bankkártyával történő adományozás esetén a fizetési felületet üzemeltető szolgáltató a GlobalPayments.
  6. Kártya jelenléte nélküli tranzakció (Card not Present): A Card not Present (a továbbiakban: CNP) olyan tranzakció, melynek lebonyolításakor a bankkártya fizikailag nincs jelen. Ide tartoznak a levélben, telefonon, illetve az elektronikus úton (internet) lebonyolított tranzakciók, amelyek esetében a vásárló (kártyabirtokos) a tranzakciót biztonságos (128 bites titkosítású) fizetőoldalon bekért kártyaadatok megadásával indítja.
  7. Látogató: A honlap tartalmát részben vagy egészben megismerő személy.

3. Az Általános Szerződési Feltételek hatálya

Jelen ÁSZF rendelkezéseit kell alkalmazni az Adományozó által nyújtott Adományra.

4. Az adományozási felületen történő adományozás közös szabályai

4.1. Az Adományozó a jelen ÁSZF elfogadását követően nyújthat adományt. Amennyiben az Adományozó az ÁSZF rendelkezéseinek megismeréséről és elfogadásáról nem nyilatkozik, vagy nem fogadja el, az adományozást az adományozási felület megszakítja.

4.2. Az Adomány CNP tranzakcióval nyújtható. A CNP adományozás MasterCard és Visa bankkártyával történhet.

5. Az adományozási felületen történő adományozás különös szabályai

5.1. Az Adományozónak az Adományozási Felületen a következő adatokat kell megadni:

  • Cél
  • Összeg

5.2. A Gyülekezet csak ezeket a megadott az adatokat kezeli (illetve a tranzakció időpontját jegyzi fel), semmilyen személyes adatot nem kezel vagy tárol az Adományozással kapcsolatban.

5.3. Az űrlap kitöltése a „Bankkártyás Fizetés” gomb megnyomásával fejeződik be, ahol az Adatvédelmi tájékoztató, és a jelen ÁSZF elolvasását, valamint elfogadását követően a rendszer átirányítja az Adományozót a Szolgáltató bankkártyás felületére, ahol meg kell adnia a bankkártyájának adatait, amelyek az adományozáshoz szükségesek. A bankkártya adatait a Gyülekezet nem ismeri meg, és nem kezeli, a bankkártyás fizetés feltételeinek szabályait a Szolgáltató ÁSZF tartalmazza.

5.4 Az Adomány visszaigénylésére nincs lehetőség

6. Kapcsolattartás

Kapcsolattartás a Gyülekezet részéről: info(kukac)ktgymiskolc.hu

A Gyülekezet a Látogatókkal és az Adományozókkal a honlapon keresztül, illetve elektronikus úton vagy telefonon kommunikál.

7. Záró rendelkezések

Az Gyülekezet jogosult jelen ÁSZF-et az új változat honlapon való közzétételével módosítani.

Miskolc, 2024. március