Adományozás

Ha szeretné a közösségünk munkáját, szolgálatát támogatni az alábbi lehetőségek közül választhat. Az adományozás minden formája a közösségünkben önkéntes és anonim.

„Mindenki úgy [adakozzon], ahogy eltökélte szívében, ne kelletlenül vagy kényszerűségből, mert a jókedvű adakozót szereti Isten.” 2 Korinthus 9:7

Adó 1%-ának felajánlása

Az Adó 1%-a is felajánlható a Magyarországi Keresztyén Testvér Gyülekezetek számára. A technikai száma: 2264. Ezzel az országban levő Testvér Gyülekezetek közös céljait támogathatod.

Személyes adományozás

A gyülekezeti házban vasárnaponként perselybe készpénz adományozására van lehetőség.

Online – bankkártyával

Az összeg kiválasztása után az utalás gomb a GlobalPayments oldalára fog átirányítani, amin keresztül megteheted majd a bankkártyás utalást! A bankkártyás fizetés után a GlobalPayments oldala vissza fog irányítani a gyülekezeti weboldalra, és ott láthatod, hogy sikeres volt a tranzakció.

Megjegyzés: A gyülekezet szerződésben áll a GlobalPayments-el, akik biztonságosan kezelik és névtelenül továbbítják az utalásokat a gyülekezet számára. A fizetéshez kapcsolódó adatokat (kártyaadatokat, egyéb fizetéshez használt adatokat) csak a GlobalPayments kezeli, a gyülekezeti weboldal ebből semmit, illetve semmilyen személyes adatot sem tárol vagy használ fel.