Általános Felhasználási Feltételek

Az Általános Felhasználási Feltételek elolvasásával és elfogadásával Ön (továbbiakban: Felhasználó), tudomásul veszi a Miskolci Keresztyén Testvérgyülekezet (továbbiakban: Üzemeltető) által létrehozott szabályzatot. Az Üzemeltető fenntartja a jogot az Általános Felhasználási Feltételek egyoldalú módosítására.

1. Adatkezelés

Az Üzemeltető a www.ktgymiskolc.hu tulajdonosa, tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben, valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat.

2. Regisztráció

A www.ktgymiskolc.hu weboldal meghatározott részeihez való hozzáférés regisztrációhoz kötött.

A www.ktgymiskolc.hu tagsága díjmentes minden felhasználó számára. A regisztráció alkalmával kérjük valós adatokat adjon meg. Amennyiben egy Felhasználó valótlan adatokkal, többszöri alkalommal regisztrál, az Üzemeltető fenntartja a jogot magának, hogy azonnali hatállyal törölje az adatbázisból, ezáltal a Felhasználónak nem áll jogában bárminemű reklamáció.

A regisztráció során valós e-mail cím megadása szükséges, mivel a felhasználónév aktiválása az e-mail címre küldött megerősítő linken keresztül történik.

Az Üzemeltető a Felhasználó adatait bizalmasan kezeli, harmadik fél részére semmilyen célból át nem adja. A tudomására jutó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezeli, azokat kizárólag szolgáltatásai működtetéséhez, fejlesztéséhez, valamint statisztika készítéséhez használja fel.

3. Tagsági feltételek:

- A saját érdekében kérjük minden esetben valós adatokat adjon meg magáról. Az Üzemeltető a valótlan adatokat szolgáltató Felhasználó regisztrációját visszautasíthatja.


A Felhasználó a "Regisztráció" gombra való kattintással igazolja, hogy az Általános Felhasználási Feltételek minden pontját ismeri és elfogadja, annak ismeretében válik a www.ktgymiskolc.hu tagjává.