[Miskolci Keresztyén Testvérgyülekezet] [Miskolc, Horváth Lajos u. 5.]         
         
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   Összejöveteleink

Gyülekezetünk élete meglehetősen élénk, a hétnek szinte minden napjára jut egy-egy alkalom. Engedd meg, hogy ezek közül most figyelmedbe ajánljunk néhányat:

Tematikus bibliaórai alkalom
Családias hangulatban, egy igehirdető szolgálatán keresztül keressük a magyarázatokat a bibliai alapigazságokra.
Időpont: vasárnap, 18:00

Evangelizációs alkalom
Egy igehirdető szolgálatán keresztül keressük Isten megoldásait az élet legalapvetőbb problémáira. Tudnod kell, hogy mi szeretnénk megismerni téged, és szívesen beszélgetünk, imádkozunk veled.
Időpont: havonta egy vasárnap, 18:00

Kenyértörés (Úrvacsora) és Bibliatanulmányozás
Minden vasárnap úrvacsorai közösségben vagyunk azokkal akik hisznek az Úr Jézus Krisztusban, megtért hívő keresztyének. Az úrvacsorai közösségvállalásunk nem korlátozódik csak azokra akik a gyülekezetünkhöz tartoznak, mert hisszük, hogy Krisztus teste, azaz gyülekezete, magába foglal minden újjászületett hívő keresztyént felekezeti kötödésétől függetlenül. Vállaljuk tehát a  kenyértörési közösséget mindazokkal a keresztyénekkel, akik vendégként is ellátogatnak hozzánk és valamely keresztyén közösségben rendezett úrvacsorai tagsággal rendelkeznek, tehát a saját gyülekezetükben is gyakorolják azt.
Időpont vasárnap de: 09.30
A kenyértörési alkalom után pedig a Szentírást tanulmányozzuk egy igehirdető szolgálatán keresztül.
Időpont: vasárnap de. 10:30

Gyermekórák
Vasárnap délelőttönként felkészült tanítók, lelkes fiatalok várják az érdeklődő gyermekeket minden korosztályból. Játékok, énekek segítségével mondják el a Biblia üzenetét a gyermekek nyelvén.
Időpont: vasárnap, az alkalom alatt: 09:30


Ifjúsági órák
Vidám hangulatú beszélgetések, érdekes témák - amennyiben fiatalnak érzed magad, te is bekapcsolódhatsz. Fiatal vezetők segítségével különösen ezt a korosztályt érintő kérdéseidre kaphatsz itt választ. 14-25 éves korig.
Időpont: péntek, 18:00


Házikörök
Havonta egyszer az egymáshoz közel lakó testvéreink házanként is összegyűlnek. Ezen alkalmak szabadabb légkörének köszönhetően jó lehetőség nyílik a személyes kapcsolatok ápolására. Szeretnénk bátorítani, hogy vedd fel a kapcsolatot a lakókörzetedben működő csoporttal.


Mindezek mellett további rendszeres és számos rendkívüli alkalmat is tartunk, amelyekről örömmel tájékoztatunk, amikor majd találkozunk. Szabadidőnkben gyakran szervezünk közös kirándulásokat, focimeccseket is.

Alkalmainkra szeretettel hívunk és várunk.
Hadd mondjuk el személyesen, hogyan változtatta meg az életünket Isten, és hogy mit jelent számunkra ez a közösség.