[Miskolci Keresztyén Testvérgyülekezet] [Miskolc, Horváth Lajos u. 5.]         
         
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
       
 
Bejelentkezés
 
       

e-Sword és Mysword magyar modulok letölthetőek!

Hírek...

Értékes igehirdetések, igeszolgálatok hallgathatók meg az Igehirdetések menüpont alatt. 1961-től napjainkig!

ITT...

    Kezdőlap
2017.07.10.

2017. július 23-28. - DETEKI SÁTORTÁBOR
Jelentkezési/regisztrációs lehetőség itt!
 

"Jól tetted, hogy eljöttél!" (Apostolok cselekedetei 10,33)

Ezzel a bibliai idézettel találkozik minden vendégünk, aki ellátogat közösségünkbe, s ezzel a mondattal köszöntünk most téged a világhálón is: Jól tetted, hogy eljöttél, Isten hozott a Miskolci Keresztyén Testvérgyülekezet honlapján!

Kettős céllal hoztuk létre gyülekezetünk webes bemutatkozó lapját. Egyrészt gyülekezetünk tagjai, látogatói és barátaink számára gyülekezeti híreket és hasznos információkat, naptárat, dokumentumokat, fényképeket, hanganyagokat szeretnénk könnyen és széles körben elérhetővé tenni. A hetente frissülő anyagok mellett a gyülekezetünkben évente megrendezésre kerülő ifjúsági konferencia dokumentumai, és bibliaiskola tananyagai is elérhetők a megfelelő menüpontok alatt.

Másrészt, érdeklődő látogatóink számára kívánunk hiteles információkat nyújtani, ha tájékozódni szeretne gyülekezetünk történetéről és jelenéről, ha szeretné megismerni hitvallásunk alapjait, programjainkat , közösségi életünket és megismerni azt az Örömhírt, ami megváltoztatta életünk célkitűzéseit és mindennapjainkat.

A honlap teljes tartalma nyilvános, de egyes információk megtekintését vagy letöltését regisztrációhoz kötöttük. A regisztrált látogatóinkat - aki azt kéri - szívesen tájékoztatjuk a fontosabb eseményekről és újdonságokról.

Kellemes időtöltést kívánunk honlapunkon, és ha sikerült felkelteni érdeklődésedet, vagy szeretnél velünk személyesen is találkozni, szeretettel hívunk vasárnap este 18 órakor kezdődő bibliaóránkra, ahol Isten igéjét hallgathatod és megismerkedhetsz közösségünk tagjaival.

Isten áldását kívánjuk életedre:         a gyülekezet elöljárói

   Napi útravaló


5
 
Ajánlott böngésző: Mozilla; Legutóbbi módosítás: 2017.07.10. ++ MKTGY 2007-2017 ++ impresszum ++ honlaptérkép